İkinci Google telefonu: Agora

|

Kogan markası tarafından üretilecek olan yeni telefon, Agora ve Agora Pro olmak üzere iki versiyonla çıkacak. Agora da Agora Pro’da Kogan’ın sitesinden ön siparişle satışa sunulmuştur. Resmen piyasaya sürülmesi ise Ocak’ı bulacak. Ayrıca telefonlar sim kilitsiz olarak piyasaya sürülecektir.

Her iki modelden, adından da anlaşılabileceği gibi, Agora Pro daha güçlü özelliklere sahip. Telefonda 2,5 inç dokunmatik ekran ve QWERTY klavye bulunuyor. Bağlantı seçenekleri arasında 3G desteği ve Wi-Fi var. Ayrıca Agora Pro, GPS navigasyon ve 2 megapiksel kameraya sahiptir.

Agora’da ise GPS, Wi-Fi ve kamera gibi özellikler eksik kalıyor. Buna karşılık aralarında 70 dolar gibi bir fark olacak. Agora Pro 295 dolara piyasaya sürülürken daha düşük özellikleri olan kardeşi Agora, 225 dolar olacaktır.

Her iki telefonun da dahili hafızası 256 MB, istenirse miniSD kartlarla hafıza genişletilebiliyor. Ayrıca her iki model de Bluetooth ve FM radyo özelliklerine sahip. Telefonlar, 400 dakika konuşma ve 300 saat bekleme süresi sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
.