TTNET VİDEO'da yepyeni içerikler

|

TTNET ADSL müşterileri www.ttnetvideo.com.tr adresi üzerinden haberden spora, eğlenceden yaşama, eğitimden diziye, sinemadan otomobile kadar birçok alanda sayısı 6 bini aşan bu zengin video arşivini internete bağlı olduğu her yerden hızlı, kesintisiz ve yüksek görüntü kalitesi ile izleyebiliyor.

Ayrıca TTNET MÜZİK üyeleri de mevcut şifreleri ile portala giriş yaparak, TTNET VİDEO’nun tüm özelliklerden yararlanabiliyor.

Lost değil, “Löst”

TTNET VİDEO’nun yeni içerikleri arasında, Cem Yılmaz’ın yeni filmi A.R.O.G.’un reklam filmi ve fragmanları, TTNET VİDEO’ya özel kamera arkası görüntüsü, tüyler ürperten gerilim dizisi Mezapotamya’nın Gizemi, dünyada izlenme rekorları kıran LOST dizisinin “Bizim Türkler bir adaya düşseydi ne olurdu?” fikrinden yola çıkan Türk versiyonu “LÖST” yer alıyor.

Sadece telefon ve ADSL abone numarası ile bir ay süreli deneme üyeliği anında başlatılabilirken üye olup tüm bu zengin içeriklerden sınırsız ve ücretsiz yararlanmak içinse tüm TTNET ADSL müşterilerine ücretsiz sunulan TTMail e-posta hesabının aktif hale getirilmesi ve bu adresle TTNET VİDEO portalına tek adımda kaydolmak yeterlidir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ttnetten turk yapımı youtube super olmus bence youtube yenı rakıbı olacak....

Adsız dedi ki...

ttnet video tam bıze gore turk usulu youtube olmus ıcerıgını baya zengınlestırmısler benım gıbı belgeselcıler ıcın de hersey war

Yorum Gönder

 
.