YouTube sınıf atlıyor

|

YouTube, bu hafta yaptığı bir açıklamalarda içerik değişikliğine gideceğini açıkladı. Daha fazla klasik müzik sunacak olan site yetişkin içeriği de düşürecektir.

YouTube’un yeni Symphony Orchestra’sı bu iş için yaratılmış bir projedir. Symphony Orchestra, dünyanın her yerinden müzisyenlerin, tanınmış isimlerle çevrimiçi bir orkestrada çalabilmesine olanak tanıyor. Bu arada yetişkin videoların bulunması da zorlaşacaktır.

YouTube Symphony Orchestra

YouTube, dünyanın heryerinden klasik müzik sanatçılarını davet ederek, iki adet parçayı icra ederkenki demo videolarını göndermelerini istiyor. Bu parçalardan bir tanesi Çinli besteci Tan Dun’un bir kompozisyonu diğeri ise kendi seçtikleri bir parçador. Kazananlar, Dun ve San Francisco Senfoni şefi Michael Tilson Thomas ile Carnegie Hall’da çalma şansına sahip olacaklar. Elbette bu performans da Youtube üzerinden yayınlanacaktır.

YouTube yetişkin içerik standartları

YouTube klasik müziğe destek verirken yetişkin içeriğe yönelik planlarını da yeniden gözden geçirdiğini açıklamıştır. Yeni standartlar içinde seksüel olarak “akıl çelici” tanımı tamamen kesin kurallar çerçevesine alınıyor. Buna çok açık kıyafetler veya çıplaklık da dahildir. Bu standartlara giren içerikler yaş sınırlaması altına alınacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
.